ניתוח שרול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

29/12/2009 | 12:50 | מאת: רינת ש.

שלום ד"ר קרן חברה טובה הפנתה אותי לניתוח שרול אצל ד"ר מטר אני מבינה שהוא מנתח ברוטשילד ובאסותא. מה ההבדל ואיפה כדאי לעבור את הניתוח. תודה רבה רינת

שלום רינת! ד"ר מטר אישית מנתח רק באסותא. בבני-ציון יש מספר מנתחים מוכשרים מאד (וכמובן שהוא ביניהם בהיותו ראש המחלקה) שעושים ניתוח זה. המעקב בבני-ציון הוא שונה וייחודי, כאן יש מעקב וליווי אישי של מרפאת התזונה ובריאות לכל אורך הדרך. איפה כדאי - החלטה שלך. תגלשי קצת בפורום ותראי מה אנשים אומרים. יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים