שילשולים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/12/2009 | 20:33 | מאת: מירי

שלום לך ד"ר דין קרן אמא שלי בגיל 83 סובלת מזה כ-שנה משלשולים כל מה שהיא אוכלת הולכת מיד לשלשל עם כאבי בטן, לפני כשנה היא הושפזה בבית חולים כשבוע ימים לאחר מכם הייתה לה הקלה , גם לפני האישפוז עשתה קולונסקופיה ואמרו לה שיש לה חיידקים היא לקחה אנטיביוטיקה אבל הרבה זה לא עזר , היום היא שוב עם אותה הבעייה כאבי בטן חזקים ושלשולים ללא שליטה, מה עלינו לעשות ? כי רופאת המשפחה לא נותנת תשובות לעניין . אבקשך לתת לנו תשובה כדי שאדע לאן לקחת את אימי. תודה מראש מירי

שלום מירי! זה ממש לא המקום לייעוצים בנושא זה - תקראי את שם הפורום. בכל אופן נראה שאתם צריכים יעוץ גסטרואנטרולוגי טוב בהקדם - יש בקופות החולים כמובן. זה אכן המקצוע שלי אבל המקרה נראה מורכב ואינו יכול להדיין באינטרנט רק מול בדיקה רפואית אישית של רופא בתחום זה. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים