אומפרדקס

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/12/2009 | 14:38 | מאת: קארן

הי דין,מה שלומך ? עבר כבר חודש וכמה ימים. האם אני יכולה להפסיק לקחת את האומפרדקס ?

הי קארן! כייף לשמוע ממך - כמו תמיד. אני בסדר גמור כמובן. את יכולה לנסות להפסיק את האומפרדקס ולראות את תרגישי - אם יופיעו כאבים, צרבות או משהו אחר - לחזור לקחת לעוד חודש. בי בינתיים דין

21/12/2009 | 20:32 | מאת: קארן

או שפשוט לרדת נגיד ל-2 עד 3 פעמים בשבוע? כי שמתי לב ויכול להיות שאני סתם הוזה שלפעמים, כחצי שעה עד שעה אחרי שאני לוקחת את הכדור, מתחילה לי בחילה לכמה שעות. היום לדוגמא: לא קמתי עם בחילה ואחרי שלקחתי את הכדור, היתה לי בחילה כמעט כל היום.קראתי שיש לזה לעיתים תופעות לוואי כגון בחילות וחשבתי שאולי הרגע להפסיק אותם. דרך אגב, יצא לי איזה פעמיים שלוש החודש לשכוח את הכדור ולא קרה כלום, הרגשתי אותו דבר והרגשתי טוב. בקיצור, האם לרדת בהדרגתיות או להפסיק בבת אחת ?

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים