שאלה לפני ניתוח?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/12/2009 | 14:03 | מאת: רינה

שלום רב ד"ר מטר! אני מנותחת שלך בקרוב באסותא - בעקבות הסיפור שכולם מדברים עליו שהיה באסותא - שאלתי הוא מהו מנגנון המעקב לאחר הניתוח בכדי לעלות על מקרים כמו אילו שהיו או אחרים? אני הרבה התלבטתי בין בחירת המנתח כמו באסותא לאפשרות של קבלת הגיבוי הרפואי של שותפך לעבודה כפי שיש לכם בבני-ציון. מה דעתך? אודה על התייחסותך רינה

20/12/2009 | 19:00 | מאת: דר מטר

פני ניתוח, כל ניתוח כל מטופל עליו להתלבט, אפה? אך? מי? ו... הדבר לגיטימי ונחוץ במיוחד אחרי חדשות מהסוג הזה, שאלות חדשות מתעוררות ויתעוררו, עליהם תקבלי תשובה בפגישה במרפאה, אם נראה לך נחושצה פגישה נוספת לפני ניתוח נא לקבוע מועד לפגישה עם המזכירה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים