אחרי אשפוז של 7 שעות והחלטה לא לעשות ניתוח .

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

31/03/2009 | 16:36 | מאת: דדד

התקבלתי אלקטיבית לכריתת קיבה בריאטרית אבל <לצערי> מרוב פחד וגישה פסיכולוגית שלילית לא עשיתי יודעת שהיה לי הזדמנות אמיתית והיכולת לשנות {יתכן לא היתי מוכנה נפשית לזה אבל הפחד מהקאבים היא הסיבה הראשית לכך}. אבל אם חזרתי יותר חזקה ורציתי לעשות בקיץ אני חוזרת לעשות את כול הבדיקות. אני חושבת שאני אחזור למרפאה. {אבל עם אנשים כמוני כול כך מפחדים והם ממש רוצים לעשות ולשנות ואין להם כוח לסבול כאב "ו100% איו פתרון לזה אם חזרו 1000 פעם לניתוח הם יהיו באותו מצב ""מה לעשות". היה לי יום עצוב אבל מקווה לכןל ישראל והעולם המשך ולך ד"ר דין יום נפלא. טוב שידעתי רק היום שאני 100% פחדנית אין לי כוח. המון תודות.

כמו שאמרתי לך במחלקה - ההחלטה היא שלך ולעולם אל תעשי משהו שאת לא שלמה איתו. המערך הכירורגי-תזונתי בבני-ציון עומד לרשותך תמיד. יום טוב דין

02/04/2009 | 12:10 | מאת: מרית

אם {דדד} חזרתה יותר חזקה ורצתה לעשות בקיץ היא חוזרת לעשות את כול הבדיקות שעשתה קודם.

02/04/2009 | 12:10 | מאת: מרית

אם {דדד} חזרתה יותר חזקה ורצתה לעשות בקיץ היא חוזרת לעשות את כול הבדיקות שעשתה קודם.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים