דיאטה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

31/03/2009 | 15:12 | מאת: פנינה

לדר קרו שלום רב, אני בת 59 שוקלת 110 קג ולא מצליחה לעשות דיאטה בשום אופן, עברתי נתוח להוצאת כיס מרה לפני כ 12 שנה ומאז אני לא מצליחה לרדת במשקל להיפך רק עולה! קראתי באינטרנט על מוצר טבעי של מעבדות רוקח אבקה ששותים עם מים והיא מתנפחת בקיבה ויוצרת תחושה של שובע וכך ניתן לשלוט בכמות האוכל הנאכלת, האם אתה ממליץ או מתנגד ולמה. תודה על תשובתך.

צר לי פנינה - פורום זה הוא של שילוב של כירורגיה ותזונה בלבד ולכן זה לא המקום הנכון - אבל כעיקרון שתדעי שאין דברי פלא. יום טוב דין

10/04/2009 | 10:57 | מאת: נעמה

פנינה היקרה, משקלך אכן גבוה מעבר לרצוי, יש עודפים רבים להשיל ובהסתמך על גובהך וגילך..הדרך לא יכולה להיות קלה. אין שום אבקת קסמים בעולם כולו שישילו ממך את העודפים שיש להשיל, מדובר בעבודה קשה אבל קודם כל,בהעזה והחלטה נחושה לנצח את המחלה הנוראית הזו שניקראת - השמנה! ישנן נשים רבות בגילאי 50 + שהחליטו ועשו! ועדיין מתמידות. כנסי ל www.gdolot.com וראי. הצלחה מובטחת, אומנם לא מהיום למחר..אבל עם נחישות אפשר לנצח הכל. נעמה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים