דלעת ערמונים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/12/2009 | 22:29 | מאת: קארן

הי דינצ'וק הערב אכלתי משהו חדש וטעים מאד, הצלחתי רק חצי.זה דלעת ערמונים במיקרוגל וזה היה ממש טעים וגם הבנתי שזה דל קלוריות.עד כה נראה שעיכלתי את זה טוב אבל זה היה נראה לי סיבי קצת.האם אכלתי משהו שאסור לי מבחינת העיכול ? וחוץ מזה מתגעגעת ומחכה מאד ל 29 לחודש....וד"ש ממלי

הי קארן! זה נראה לי משהו מאד מאד מאד מתוק - האם אני צודק? אם כן את יודעת מה הגישה שלי. לגבי סיבים - זה לא אמור בעייתי. העיקר הוא התחושה הפנימית שלך - איך הרגשת עם זה? את צריכה כבר להכיר את הגוף שלך. אם זה כן היה מתוק מאד - אני מקווה שלא טרפת 10 ק"ג של זה (סתם צוחק) יום נפלא דין וד"ש חזרה כמובן

19/12/2009 | 09:38 | מאת: קארן

זה מתוק בערך כמו תפוח אדמה אפוי וחוץ מזה אני לא אוכלת בכלל אבל בכלל מתוק כי פשוט לא אוהבת, זוכר ? לגבי ההרגשה, עבר בסדר גמור ואכלתי חצי דלעת (זה קטנצ'יק בגודל של תפוח בערך)כי פשוט לא יכולתי לגמור את זה. סתם שאלתי כי זה לא הייתי בטוחה שאני יכולה לגעת במשפ' הדלועיים וחשבתי שזה סיבי כמו מנגו למשל שאני יודעת שאסור לי.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים