שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/12/2009 | 09:47 | מאת: שרון

ד"ר שלום, תחושתי מהתגובות שלכם בנוגע לבחורה שנפטרה כתוצאה מדלף הינה קצת, אך לומר, חמקנית. סבורני שיש לכם יותר מידע ממה שניתן פה וזכות המנותחים לעתיד הינה לדעת ואני ביניהם. ידוע לי שיש מספר מנתחים שמנתחים באסותא ולא כל איזור הצפון. דבר שמפחיד אותי כי אני צריכה לעבור את הניתוח באסותא ועל ידי אחד המנתחים הנ"ל שעובדים במרכז אסותא. איך אוכל לדעת אצל מי היא נותחה כדי להחליט? הרי אם זה המנתח שלי בטח שלא ארצה להתנתח אצלו. אשמח לתגובה .

18/12/2009 | 15:27 | מאת: ד"ר אברהים מטר

הפורום הוא לתת מידע כללי שיעזור לאנשים הסובלים מהשמנת יתר ובעיות תזונה, אין מדובר בפורום הנותן מידע אחר שקשור באירועים ספיציפים כלשהוא- אין אנחנו מתעסקים בתשובות חמקניות כלשהן, בבי"ח אסותא בוצעו בשנה האחרונה מאות ניתוחים מהסוג הזה וכולם בהצלחה, מספר רב של מנתחים מאזור הצפון עם נסיון רב בתחום ועומד לרשותם ציוד מתקדם ביותר לביצוע הניתוחים האלה- בתגובה הקודמת ציינתי שלא מדובר בכירורג העובד בבני ציון וזה היה צריך לספק אותך - אין זה מנומס לפנות לפרורום הזה ולהאשים שאנו נותנים תשובות חמקניות..אם המידע הזה חשוב מאוד לך לא תמציאי אותו בפורום הזה ...זה לא התפקיד שלנו ולא לשם זה קיים הפורום.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים