ד"ר מטר ערב טוב

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

17/12/2009 | 20:12 | מאת: פחדדדדדדדדדדדדדדדדדד

אנא תבינו אותי אני בעוד שבועיים עוברת ניתוח שרוול קיבה ועכשיו שמעתי בחדשות על הבחורה שנפטרה בבית חולים אסותא? מה קרה איתה? מי נתיח אותה? מה הסיבוכים?זה מאוד מפחיד? הטלפון לא מפסיק לצלצל מחברים ומהמשפחה לא לעבור את הניתוח?אני מאוד מפחדת תנו לי תשובות אני עוברת את הניתוח בבני ציון? אני יודעת שכל הרופאים של בני ציון גם מנתחים באסותא?

18/12/2009 | 08:51 | מאת: ד"ר אברהים מטר

בוקר טוב לא ידועה לי הסיבה, אני יכול להגיד שהמקרה לא טופל ע"י אחד הרופאים העובדים בבני ציון, לא הייתי מבטל את הניתוח , ממליץ לך לאור החדשות האלה לקבוע פגישה נוספת עם הרופא המנתח להבהרה נוספת על מהלך הניתוח. בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים