עזרה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/12/2009 | 11:55 | מאת: תומר

אהלן דין\יעל :) דבר ראשון רוצה להגיד תודה היה ממש ממש כיף לראותתכם בביקורת :) בקרוב עוד אחת דין אני צריך עזרה, אחרי ירידה של 30 ק"ג בחודשיים ושבוע נתקע לי המשקל, אוכל כרגיל כמו שצריך ומסודר, ספורט, ומים הכל כרגיל אבל המחוג עומד יציב. אם אפשר טיפים אודה לך :) יום טוב וחג שמח

הי תומר! אתה יודע, וכבר אמרתי לך את זה, יהיו עצירות ואפילו לפעמים אולי עליות קלות, העיקר הוא הסה"כ - בגלל זה אני לא שוקל כל כך הרבה פעמים כמו שרגילים אנשים לעשות בקבוצות תמיכה וכו'. בקיצור אין לך אפילו סיבה לחשוש או לדאוג - תראה מה עשית בתקופה כל כך קצרה מבחינה בריאותית ולא משקלית. תמשיך בגישה החיובית כל כך - והמצב שלך, שכבר טוב, רק ישתפר עוד - תאמין לי. בי בינתיים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים