שאלה לד"ר מטר לפני הניתוח הקרב

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/12/2009 | 17:08 | מאת: רווית

שלום ד"ר מטר! אני מבינה שלאחרונה יש מעקב נוסף לאחר 3 חודשים אצל רופאים אחרים. האם יהיה לי גם אפשרות למעקב זה, או אתה מציע מעקב אחר? תודה על התייחסותך רווית

15/12/2009 | 20:42 | מאת: ד"ר אברהים מטר

ברגע שהניתוח נגמר בשלום , הבעיות הכירורגיות שיכולות להתרחש בהמשך הם אפסיות, המעקב, ליווי והדרכה הוא ע"י מרפאת תזונה בבי"ח בני ציון (דר דין) או דיאטאנית בבי"ח אסותא או בקופ"ח

15/12/2009 | 21:30 | מאת: רווית

ניסית כבר אצל ד"ר קרן בבנ"צ! לידיעתך יש תורים ארוכים למנותחי מרכזים אחרים.....

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים