געגוגע

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/12/2009 | 17:24 | מאת: אריאל....

היי דין אתמול חגגתי יום הולדת נולדתי בן אדם חדש חודשיים אחרי ניתוח אני עדין בתחילת הדרך עם המון רצון והצלחה אני מרגישה כמו חדשה נולדתי מחדש כל יום אני מקבלת מילה אחת או שתיים על אווו אך את ניראת דין אתה כל מילה ועוד מילה אני מקבלת עוד כוח ועזרה לרדת ולשמור ולהגיע ליעד שלי המון תודה על הכל לך לד"ר מטר ליעל בכלל לכל הצוות נ.ב. נפגשיים ביום ג' תודה

הי אריאל...! איזה כייף המילים - אמרתי לך זה תלוי בך - כל הכבוד. מחכים לך ביום ג' דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים