כמה שאלות לתמיכה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/12/2009 | 13:31 | מאת: יונית

הי דין! אני כמה שבועות אחרי, כפי שאתה כבר יודע, מצב רוח נפלא, כמה שאלות לגבי האוכל עכשיו. דברים רכים עוברים טוב, אני רוצה לעבור הלאה - מתי אני יכולה? כפי שציירת בפני העייפות שם - אבל אני די נלחמת עם זה - מה עוד לעשות? יש מעט עצירות - קראתי את הממלצות בפורום - זה עוזר! בסה"כ מאושרת שבאתי להתנתח אצלכם ולא באופן פרטי - החלטה נבונה מאד מצידי. תוזה יונית

הי יונית! את צריכה להרגשי את הגוף ואת הקיבה החדשה שלך.... אם עד עכשיו הולך טוב תעברי שלב הלאה.. כמו שדיברנו עייפות - צפוי - לא מסוכן - רק לא להיכנע לו - לצאת לטיולים (אפילו בגשם). על העצירות דיברנו וסה"כ אני כמוך מאושר שבאת אלינו - אנחנו פה בשבילך. דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים