שאלה לד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/12/2009 | 10:55 | מאת: דיאטנית

שלום ד"ר דין הייתי אצלך לפני שבועיים ביחד עם אמא שלי שגם עשתה את הניתוח, אם אתה זוכר, ושלחת אותי לעוד בדיקות כי אמרת שבלוטת התריס גבוהה. עשיתי בדיקות דם וקבעתי תור אצל האנדוקרינולוג, הוא אמר שהבדיקות של עכשיו בסדר לעומת אז שעשיתי וזה היה גבוה, אבל הוא ביקש שאני אגיע אליו בעוד חודשיים, שאני יעשה שוב איסוף שתן ושבועיים לפני התור אצלו לעשות בדיקת דם בקשר לבלוטת התריס. אז כפי הנראה אין לי למה לבוא אליך יותר מוקדם? קבעת לי תור בעוד ששה שבועות שזה יוצא 12/1, ואצל האנדוקרינולוג תור ל 11/2. לאמא שלי יש תור אצלך ביום שלישי הקרוב 15/12. השאלה שלי, האם לבוא עם בדיקת הדם החדשה אליך עוד לחכות עוד חודשיים ואז לבוא? תודה וחג חנוכה שמח!

שלום! את צריכה מכתב מהאנדוקרינולוג שהוא מאשר אותך מבחינתו לניתוח - אם את יכולה להשיג את זה קודם ובלי כל קשר לביקורת שלך ב-2/2010 אז לכי על זה. אם לא את צודקת. מעבר לכך חשוב התמיכה באמא כמו תמיד - אז לשיקול דעתך סופ"ש טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים