שאלה לפני שרוול!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/12/2009 | 20:01 | מאת: יונתן

שלום רב! אני בדרך לשרוול קיבה - מציירים תמונה של "חיים חדשים" ו"לידה מחדש". במה זה כרוך פרט לניתוח? אודה על התשובה יונתן

שלום יונתן! האמת היא שהחיים החדשים וכו' תלויים בעיקר בך. הניתוח הוא אחת המדרגות הראשונות וההכרחיות ומשמעותית. אבל אתה חייב לדעת שמיקומה הוא רק בהתחלה. ואנחנו כאן בבני ציון נותנים לך גיבוי וליווי והדרכה אישית לכל אורך הדרך.... כלומר שיתוף פעולה מאיתנו קיים. העניין אם אתה תוכל לשתף פעולה. סופ"ש טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים