מתלבט

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/12/2009 | 21:33 | מאת: רומן

היי אני בן 38 שוקל כ 163 ק"ג גובה 184 לא סובל מתסמינים מיוחדים או כולסטרול לחץ דם תקין כולל סוכר בגבול התקין, אך אני מודע לסיכון במשקל כזה. האם כדאימומלץ לעשות ניתוח שרוול או אחר?, או שכדאי למצות אלטרנטיבות אחרות לא כירוגיות. במידה וכן אשמח לקבל המלצה איך ואיפה לבצע את זה. תודה

שלום רומן! תגלוש כאן קצת ותבין עד כמה אנשים מאושרים מהצעד הזה שהם עשו בחיים שלהם בשביל עצמם. זה נותן לך סיכוי אמיתי לחיים בריאים יותר - כמובן רק אם תשתף פעולה. לגבי איפה - בבני ציון יש לנו מנותחים מכל הארץ והם מקבלים את הגיבוי הייחודי שלנו לכל אורך הדרך. לילה טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים