ניתוח שרוול לפרוסקיפי ?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/12/2009 | 13:37 | מאת: תמי

שלום רב, לפני כ10 שנים עברתי ניתוח לפרוסקופי להכנסת טבעת. כעבור שנתיים , עקב תזוזתו ואי יכלת להעזר בו,עברתי שוב ניתוח להחלפת הטבעת. לצערי הרופא רק הוציא את הטבעת הקיימת ולא הצליח להחדיר טבעת חדשה.שאלתי לרופא. האם יש סיכוי שאעבור ניתוח שרוול בלפרסקופיה ? (מבחינת המשקל אני מתאימה לניתוח

הי תמי! בהחלט יש סיכוי - אבל לא ניתן לחוות דיעה סופית מבלי ייעוץ אישי איתך מולינו - לדעת מי את, מה עבריך הרפואי והתזונתי ומה שאיפותייך מהניתוח. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים