עזרה של ד"ר מטר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/12/2009 | 21:01 | מאת: שולה

ד"ר מטר שלום! אני עושה אצלך ניתוח פרטי באסותא בקרוב - מה האפשרויות שלי להמשיך מעקב אצל ד"ר קרן באיזו שהיא מסגרת. התורים בבני ציון למנותחי חוץ (כלומר לא מהמרכז) מאד ארוכים. תודה רבה שולה

09/12/2009 | 07:20 | מאת: ד"ר אברהים מטר

דר דין מטפל ועוקב אחרי המנותחים בבני ציון, המרפאה מאוד עמוסה ולכן התורים הם ארוכים, האפשריות הם 1- ניתוח ב אסותא ומעקב באותה מסגרת, עובדת סוציאלית, דיאטאנית ורופא משפחה. 2- ניתוח באסותא ומעקב אצל דר דין באופן פרטי 3- לבטל את הניתוח באסותא, ולבצעו בבני ציון, את המנתח אינך יכולה לבחור אך המעקב יהיה אצל דר דין ההחלטות הם שלך , מה שתחליטי זה טוב

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים