בדיקות דם לאחר שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/12/2009 | 12:34 | מאת: שאדי

דין שלום; אני חודש אחרי שרוול ועשיתי בדיקות דם הכל תקין למעט LDL CHOLESTEROL 330 MG/DL שזה גבוהה ורופא המשפחה רשם לי תרופה SIMVACOR 40 MG רציתי להתיעץ איתך בקשר לתרופה אם לקחת או לא וגם אם זאת תופעה רגילה שה LDL גבוהה ד"א ה LDL לפני הניתוח היה 182 תודה

הי שאדי! זה בדיוק המקרה שדורש שנשב במרפאה ונראה מה הבדיקות לעומת התזונה מול התיק שלך. מה שבטוח שום דבר אינו דחוף! אז להתראות במרפאה מתי שהביקורת יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים