בירור

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/12/2009 | 19:18 | מאת: בירור

ד"ר מטר ערב טוב אני צריכה לעבור ניתוח שרוול בעוד שבועיים שאלתי בקשר לבניית ציפורניים האם צריך להוציא לפני הניתוח או זה לא מזיק? תודה

05/12/2009 | 20:09 | מאת: ד"ר אברהים מטר

לפני כל ניתוח המבוצע בהרדמה כללית צריך להסיר מניקור או בניית ציפורן

06/12/2009 | 11:45 | מאת: :)

לא שאני מוחקת את תשובתו של דר' מטר - אלו אכן צריכים להיות התנאים לפני ניתוח בהרדמה כללית!! אבל אני עברתי את הניתוח לפני כחודשיים בבני ציון - עם בנייה ועם פרנץ' בצבע זהב (רציתי חגיגי...) - ואפאחד לא אמר לי להוריד!! (למרות שלקחתי איתי לביה"ח חומרים להסרת לק מבנייה!!)

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים