שאלה שאולי קשורה לשרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/12/2009 | 12:32 | מאת: רעות

אני אמורה לעבור ניתוח שרוול. לאחרונה מטריד אותי משהו מוזר שאני רואה אצלי בבטן, למראית עין בלבד. אין תחושה של כאב או משהו. כל פעם שאני קמה ממצב שכיבה אני רואה מן גבעה כזו עקומה בבטן שפונה לצד שמאל. אציין כי בשנתיים וחצי האחרונות הספקתי ללידת פעמיים, כך שאולי זה קשור ללחץ בלידה או משהו. אין לי מושג. אני יודעת שאולי קוראים לזה בקע, אבל אני לא בטוחה. שאלתי היא, איזה תחום מתמצא בזה והאם זה אכן בקע אפשר לשלב את הניתוח הזה ביחד עם שרוול?

05/12/2009 | 13:09 | מאת: ד"ר אברהים מטר

רעות שלום התיאור שלך אינו מספיק לעשות אבחנה ...את צריכה להפגש עם הרופא המנתח לפני הניתוח לבדיקה חוזרת

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים