שאלה לפני השרוול!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/12/2009 | 19:52 | מאת: דבורה

שלום לך ד"ר מטר וד"ר קרן! זהו החלטתי על הצעד, ואני בקרוב אפנה למרפאת התזונה להתחלת התהליך. בינתיים שאלה אחת שאני מאד מסוקרנת הוא שקראתי על מקרים של דליפות כפי שכתבת ב- 1-3%. במקומות מסוימים קראתי שהטיפול והשהות בבית חולים יכול להיות מהיר, במקומות אחרים כתוב חודשים - במה זה תלוי? תודה רבה דבורה

04/12/2009 | 20:46 | מאת: ד"ר אברהים מטר

הטיפול בדליפה אינו אחיד...לא אפרט מה עושים במקרים אלה , זה לא מדובר בתיאור הדבר בשורה אחת או שתיים, במקרה הטוב החולה משתחרר לביתו כעבור 2-3 שבועות, זה יכול להיות ארוך יותר

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים