ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

02/12/2009 | 23:48 | מאת: רעות

רופאים יקרים!! הייתי אמורה לעבור ניתוח שרוול בחודש שעבר, אך היות ותקף אותי פחד בחרתי שלא להגיע לניתוח. דבר שאני מצטערת עליו מעמקי נשמתי. כיום הרופא המנתח שלי אמר שאצטרך לחזור לתחילת התור וזה אומר 7 חודשים המתנה. במידה ואבחר להתנתח אצלכם יש סיכוי שאקבל תור הרבה לפני? אציין כי יש בידי את כל האישורים הנדרשים וכן את כל הצילומים והבדיקות. כמו כן, האם ד"ר אברהים הוא שמנתח? מי המנתחים אצלכם? שמעתי שבחדר הניתוחים יש כל מיני מתמחים ועם כל הכבוד לא הייתי רוצה שמתמחה ינתח אותי. אשמח לתגובה על כל שאלותיי.

03/12/2009 | 07:18 | מאת: ד"ר אברהים מטר

בוקר טוב הניתוח אצלנו יכול להתבצע בחודש ינואר- מתמחים לא מבצעים ניתוחים לבד בחדרי ניתוח - ניתוח שרוול במחלקה בבני ציון מבוצע באחריותו של אחד מארבעה רופאים בכירים (כולל אותי) שצברו נסיון רב בשנים האחרונות בניתוח מסוג זה, אחוז הסיבוכים אינו עולה על 1-2% . אם תרצי נא ליצור קשר עם דר דין 04/8359941 - בהצלחה

03/12/2009 | 12:45 | מאת: קארן

תקראי

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים