שלום :

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

29/03/2009 | 09:14 | מאת: דדד

ראשית מה שקרה לחברה של גולי?! אפשרי?! ומה הסיבה לכך? {לא רוצה להאמין שהתוצאות לא מובטחות} כי עם המאמץ זה הולך <מקווה>. אבל מה שאמרה גולי "שהבעיה היא בראש ולא יעזור ניתוח.אדם לא תמיד מסוגל מראש לדעת האם הוא באמת מסוגל לשנות" היא צודקת/ אבל מצד שני הניתוח כלי פסיכולוגי לרדת במשקל בצורה משמעית כי מנותח טבעי אחרי נתוח חייב לעשות את הכול כדי לרדת כי הוא לקח סיכון גדול ורצה לעשות את זה /אבל יש מצבים שזה לא הולך כמו החברה של גולי והסיבה לפי דעתי היא גם נפשית . ואם התחלתי לדבר על זה מבחינה פסיכולוגית לא אסיים. אני מקווה שהכול יהיה בסדר בעוד יומים תודה יום טוב.

הי דדד! עם גישה חיובית הכל יהיה בסדר! לאין ספק שאת צודקת - כי הניתוח אצל אנשים שנמצאים מתאימים הוא גם כלי פסיכולוגי כפי שאמרת. בהצלחה בעוד יומיים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים