בירור

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

02/12/2009 | 21:47 | מאת: משרוולת

ד"ר מטר שלום הניתוח שלי נקבע לעוד חודש + האם אפשר להקדים מסיבות אישיות?

02/12/2009 | 23:01 | מאת: ד"ר אברהים מטר

נא להתקשר למזכירה -דלית- טל 04-8359137 ולברר איתה את עניין הקדמת התור לניתוח

03/12/2009 | 12:32 | מאת: קארן

הי, אני שבועיים אחרי הניתוח וגרה ברמת גן ובכל זאת החלטתי לעבור את הניתוח בסופו של דבר בחיפה, קרוב לד"ר דין והמחלקה הכירורגית,רק בגלל החום והאיכפתיות שקיבלתי מרגע הראשון שהכרנו.גם אני כמוך, פחדתי נורא והניתוח עבר בקלי קלות, החלמה מדהימה וצוות רפואי מקסים במחלקה (גם אם זה בית חולים ציבורי) והיתה לי האפשרות להיות מנותחת באסותא. אל תחשבי פעמיים, זה חיים חדשים ויהיו לך אנשים מקסימים ומקצועיים מאחורייך שלדעתי לא תמצאי באף מקום אחר. go for it.ירדתי כבר 9 קילוגרם בשבועיים וחצי !

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים