וכן, רציתי לשאול אותך גם על ה-נורופנים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/12/2009 | 08:42 | מאת: קארן

ובסוף שכחתי לכתוב לך ונשארה רק הכותרת קראתי איפשהו שאסור לנו למנותחי השרוול להשתמש כלל ב-נורופנים,אדקס,אדויל, האם זה נכון? כי זה מחזיק אותי יופי ביומיים שלושה הראשונים של המחזור כשיגיע וטרם מצאתי בשנים האחרונות משהו אחר שיעזור לכאבי הבטן התחתונה. מה עושים ? כמובן שהתכוונתי לקחת משהו נוזלי ולא כדור....

קארן! זה נכון מאד - אילו תרופות מזיקות לקיבה. היית מנסה להימנע שלהם בחודשים הראשונים לאחר הניתוח. תנסי נוזל אופטגלין, אפשר נרות שלא יגיעו לקיבה או משהו אחר לא מהמשפחה של האדוויל - אם אין ברירה אז רק ל-3 יום האילו ועם כיסוי של אומפרדקס או לוסק. בי בינתיים ושוב שלא יהיה לך לא נעים להתקשר דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים