נורופן,אדקס,אדויל

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/12/2009 | 08:38 | מאת: קארן

דין הי,מה שלומך ?אני בסדר, מחלימה יפה אך כבר שבוע לא יורדת גרם!אני יודעת שאתה נגד להישקל אבל איך זה יכול להיות שהגוף לא יורד במשקל ?אני גם מרגישה שקיבולת האוכל שלי גדלה.האם זה טבעי ?האם אני עושה משהו לא בסדר ?אני אוכלת את המרכיבים המדוייקים שכתבתם לי, לא נוגעת במתוק כי במילא אני לא אוהבת מתוק ומרגישה מתוסכלת. אני קצת בלחץ....

קארן! אין סיבה להיות בלחץ. את יודעת מה דעתי לגבי השקילות - וזה נורא חשוב לא להישקל כל כך הרבה! זה שאת יודעת לגבי גרמים - זה לא טוב! הקיבה לא גדלה - רק אולי הבצקת ירדה - אין מה להיות בלחץ. אם את עושה הכל כמו שאני ויעל אמרנו- אז אין מה לדאוג. אל תהיי בלחץ - את תמיד יכולה להתקשר - אמרתי לך את זה מליון פעם. בי בינתיים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים