עצירות כבר היום ה-5 ועייפות נוראית

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/11/2009 | 07:21 | מאת: קארן

הי דין,מה שלומך איש יקר ? זה היום ה-5 שאני עם עצירות ואין אפילו סימן....האם זה תקין ומה יכול לזרז לי את פעילות המעיים ? (אני עושה הליכות ולא עוזר). בנוסף, אני מאד עייפה בימים האחרונים, ממש בקושי מצליחה לסחוב את עצמי עד שעה 21:00 וכבר מאחה"צ מתחילה נון סטופ לפהק.מה עושים ולמה ?

הי קארן! שני תופעות צפויות ודיברנו על זה וגם בדיוק במועד הצפוי. עכשיו מה עושים: 1. עצירות - זה בגלל שהמעי רגיל לעבוד עם יותר כמות אוכל. התכשיר הטוב ביותר כעת (ואין לי מניות) זה נורמלקס. קופסא של גרנולות עם מים ושותים (מכסה עד שתיים ביום). לא צריך מרשם. 2. עייפות - זה בגלל ה"אי" אוכל (כל עוד שאין לך תופעות אחרות כמו חום או כאבים). אני זוכר שדיברתי איתך ומלי על זה בחדר של מטר לפני השחרור. ודיברנו על לטייל ולנסות קצת להילחם נגד זה. אני מקווה שאת אוכלת ושותה מספיק כמובן. לא לדאוג שני הדברים האילו יעברו - בטוח!!!!!!!! רק סבלנות. אני מחכה לעדכונים יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים