לד"ר מטר - עזרה בבחירה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/11/2009 | 11:46 | מאת: דורית

שלום ד"ר מטר! אני שוקלת היכן לעבור ניתוח שרוול - אצלך באסותא או בבני-ציון (כאשר אני יודעת שלא ניתן להבטיח לי שאתה תהיה המנתח). האם בניתוחים באסותא או בבית חולים ציבורי הם עם אותו מכשור? באסותא נאמר לי שיש מחיר לסיכות, ובבית חולים ציבורי אין בכלל השתתפות עצמית. תודה דורית

27/11/2009 | 18:28 | מאת: ד"ר אברהים מטר

באסותא הניתוח יהיה כרוך בהשתתפות עצמית בסביבות ה 3000 שח, שם אני מנתח אותך, והמעקב יהיה ע"י דיאטאנית ועובדת סוציאלית במקום, בבני ציון אין השתתפות עצמית או הוצאה כספית כלשהיא, במחלקה יש עוד שלושה רופאים אחרים שמבצעים ניתוחים אלה ולא בטוח שאני מנתח אותך...המעקב במרפאת תזונה "דר דין" ... מבחינת הציוד והמיכשור הוא באותה רמה.. טוב מאוד בשתי המקומות. בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים