השמנת יתר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/11/2009 | 17:11 | מאת: שירה

שלום, אני בת 27 שוקלת כ-115 ק"ג והגובה שלי 1.60 . לא מזמן רופאת המשפחה הפנתה אותי למעקף קיבה עקב בעיות בריאותיות שהולכות ומחמירות. ברמה מסוימת אני מרגישה כישלון אישי רב על כך שאני לא מסוגלת לרזות בעצמי לא מסוגלת לקחת שליטה על הגוף שלי ורואה את הבחירה בניתוח כבחירה של האופציה הקלה ביותר. חשוב לי לציין שאני סטודנטית אין לי הרבה כסף ועמצאים כלכלים. האם ראיתם מישהו במצבי המצליח לרזות ללא עזרה כירורגית? או זה בלתי אפשרי לבדי להחזיר את הגלגל?

הי שירה! הבחירה בניתוח הוא לא הבחירה הקלה ביותר - הוא רק נותן לך מנוף אדיר לקראת שינוי מהותי באורח חייך. ואת זאת אני אומר לך לאחר מספר רב של מטופלים שעוברים במרכזינו ונמצאים במעקב של מרפאת התזונה והבריאות. אגב מעקב קיבה - זה לא ניתוח הבחירה הראשונה והייתי שוקל בהחלט שרוול. אם תרצי המשך יעוץ - תצרי איתנו קשר ב- 04-8359941 בינתיים יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים