שאלה לד"ר דין או אברהים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/11/2009 | 11:01 | מאת: ירין

שלום לכם, לצערי מחר הייתי צריכה להיות אחרי הניתוח (לא אצלכם),אבל בדקה 90 קיבלתי פיק ברכיים ודחיתי.עכשיו אני מאוד מאוד מצטערת וכועסת על עצמי שלא הייתי מספיק חזקה.התור הבא יכול להיות עוד חצי שנה אם לא יותר. אציין כי אני מצויידת בכל הבדיקות הנדרשות וכל האישורים וממש לא ארצה לעבור את כל התהליך מההתחלה (אגב, חברת קופ"ח כללית).אם ארצה להתנתח אצלכם מה זמן ההמתנה?מתי אוכל לקבל תאריך הכי מוקדם.

שלום ירין! יש המון פונים למרכז שלנו, וכל מי שמעוניין בניתוח עובר סינון וייעוץ תזונתי קפדני איתי ויעל הדיאטנית במסגרת מרפאת התזונה ובריאות במרכזינו. לאחר סיום ייעוץ זה - התור הוא בערך עד לחודשיים. יום טוב דין

24/11/2009 | 20:39 | מאת: ד"ר אברהים מטר

התור לניתוח נע בין שבועיים עד 4 שבועות, כמובן למרות שהכל היה מוכן, את צריכה לעבור את בדיקתו

24/11/2009 | 20:42 | מאת: ד"ר אברהים מטר

הפורום דוקטורז מתחיל לזייף, באמצע כתיבת תשובה אליך קפצה הפרסומת שלהם והוציאה אותי למקום אחר....מה שהתחלתי לכתוב לך זה שאת צריכה להפגש עם דר דין ולקבל את אישורו לניתוח.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים