דין שלום

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/11/2009 | 17:13 | מאת: שאדי

אני 18 יום אחרי הניתוח אפשר להתיל לאכול דברים עם תבלינים וקצת לחם וגם אם אפשר לחזור לפעילות ספורט כי יעל ביקשה ממני להפסיק תודה ויום טוב

הי שאדי! לגבי תבלינים - לא - זה כמו קיבה של תינו ולא היית עושה את זה לתינוק שלך. לחם - גם לא - כל הבצקים האילו, זה אחד הדברים שגרמו לך להשמין. תקשיב לכללים ואל תפספס את ההזדמנות האמיתית הזאת שקיבלת לחיים חדשים. יום טוב דין

לגבי ספורט - אני לא יודע מה בדיוק יעל אמרה - אבל בטוח שלא ספורט אינטנסיבי - אבל הליכות מדי יום בטוח שכן

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים