אני יודעת שאתם פה תמיד

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/11/2009 | 20:37 | מאת: קארן

ושוב תודה.בכל מקרה, ביום שלישי אני מגיעה להוציא את "פירסינגים" שמח' כירורגיה עשתה לי בבטן במרפאות ואני אוכל להיכנס אליכם נכון ?אני כבר מתה להישקל, סיפרתי למלי שאסרת עליי להישקל והיא העלימה לי את המשקל ושמה אותו באוטו.מסקנה....אסור לי לספר לה הכל !

הי קארן! מה שאת רוצה! כמובן שתוכלי להיכנס ולהישקל אם זה כל כך חשוב לך! אבל שתדעי שלא חייבים - זה חלק מה"אני" החדש. תרגישי את עצמך וכבר תביני שאת יורדת. הכי טוב להישקל לאחר חודש.... בי בינתיים שוב

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים