התקדמות.....6 ימים לאחר הניתוח ושאלה בסוף לדין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/11/2009 | 20:12 | מאת: קארן

הי דין יקר שלי לא היינו בקשר בימים האחרונים מכיון שקצת הכרת אותי, אני לא אוהבת להציק....למרות שהפצרת בי להתקשר. אז קצת מה עובר עליי.רק ביומיים האחרונים התחלתי באמת קצת לאכול, עד כה אכלתי מעט מאד מפאת חוסר יכולת אבל הקפדתי על השעות והקפדתי להכניס משהו קטן לפה. קצת חייתי בסרט של עצמי כשחשבתי לחזור לעבודה כבר מחר (ראשון)ואני דוחה את חזרתי בעוד כמה ימים נוספים לפחות.מרגישה הרבה יותר טוב, הרבה פחות כאבים, יחד עם זאת ביומיים האחרונים כאב בצד ימין,בטן תחתונה (קצת כמו גזים אני חושבת). היום אפילו אכלתי עוף טחון ! והיה לי טעים ונחמד. עד אתמול עשיתי שתי הליכות ביום של 7-8 דקות כל אחת ופתאום מהיום אני מרגישה מאד חלשה, היה לי קשה אפילו לעלות 9 מדרגות.מה קורה לי ?אני חלשה,חלשה,חלשה. קארן

הי קארן! אני בדיוק חושב עלייך! ופתחתי את הנייד לראות אם יש הודעה ו-WOW את פה. אז קודם כל בפעם המליון אין בעיות להתקשר ואת יודעת את זה. זה טוב שאת עושה לפי התוכנית - זה מלא מחשבות וידע אז תפעלי לפיו. הכאב בבטן תחתונה, זה כנראה באמת גזים, כל הסיפור של פחות אוכל, אולי עצירות, מערכת העיכול צריכה להתרגל לזה. זה נשמע שהכל הולך כמו שצריך - לגבי החולשה, גם על זה דיברנו והכנתי אותך - זה בעצם ה"אי-אוכל" במצב החדש שלך. כלומר לא להיכנע לזה ואפילו לצאת לאיזו טיול בפארק. הכל יסתדר אני מבטיח. אילו חיים חדשים והגוף צריך להתרגל לזה. בכל אופן אם מה שאני כותב לא מספיק - אני במרחק רק של טלפון. בי בינתיים ותזכרי שאנחנו פה בשבילך דין אגב ד"ש למ...

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים