שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/11/2009 | 19:33 | מאת: סתיו

באני מתעניינת בניתוח שרוול מזה זמן רב.שמעתי דברים טובים אודותיו. אך למרות זאת מאוד פוחדת מניתוח.כמה הניתוח הזה מסוכן?מה אחוזי ההצלחה שלו?האם היו מקרים מצערים בארץ כתוצאה מניתוח זה? מה לגבי ההרדמה,כמה זמן? אני מאוד חלשה במה שנוגע לדיאטה ומספר דיאטות שניסיתי לא צלחו. עודף המשקל שלי עומד היום על 35 קילו האם ממולץ לי לעשות את הניתוח(אין לי רקע של מחלות נלוות). אשמח לכמה שיותר פרטים אודות הניתוח. בתודה וברכת שבוע טוב.

שלום סתיו! אם קצת תגלשי בפורום - אתה תראי תשובות לכל השאלות שלך. על איך אנשים יוצאים מהפחד שלהם ונולדים מחדש. אצל אותם אנשים שמשתמשים בניתוח כמדרגה ראשונה לאורח חיים חדש - אחוזי ההצלחה הם גבוהים מאד. אם את מסכימה לפסקה ורואה את עצמך מקיימת תנאים אילו - הניתוח בשבילך. חשוב מאד המעקב והתמיכה שיהיו שם בשבילך. אז תבררי טוב טוב פרט זה לפני שאת מחליטה היכן להינתח. למרכז הרפואי בני-ציון באים אנשים מכל הארץ בגלל שיתוף הפועלה הייחודי בין צוות הכירורגים לצוות המעקב. בהצלחה דין

22/11/2009 | 18:00 | מאת: צביה

שלום לך אני ראיתי את ההודעה שלך והחלטתי להגיב לך אני חודש ושבוע אחרי הניתוח וגם לי היו פחדים כמו לך אבל אל תיתני לפחדים למנוע מימך לעשות את הניתוח כי זה עובר התוצאות אחרי הניתוח הם פשוט ניפלאות ותתני לעצמך את ההזדמנות הזו זה ממש כיף אני כבר ירדתי 15 ק"ג וזה רק הולך ומישתפר זה לגיטימי שיהיו לך פחדים אבל אם הזמן זה עובר

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים