שרוול קיבה!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/11/2009 | 17:30 | מאת: ליאורה שבדרך

שלום רב! הניתוח של השרוול הוא בהחלט צעד ענק בכיוון הנכון בחיי החדשים כפי שציירתם בפני במרפאה - אני מאד מתרגשת ואין לי את מי לשתף שיבין אותי פרט לכם ואילו שבפורום. אז פשוט תודה על הגיבוי והאוזן הקשבת. ומחכה לעתיד החדש. שלכם ליאורה

20/11/2009 | 18:19 | מאת: תומר

היי ליאורה, אני עברתי את הניתוח לפני כחודשיים, ידך נטויה את הולכת בדרך הנכונה, דין ויעל אנשים מקסימים מחדירי מטיבציה ומלווים בכל צעד וצעד. היום אני בירידה של 26 ק"ג פלוס מינוס , הרגשה מעולה מחמאות לא מפסיקות להגיע והבריאות הגיע לשחקים חדשים. ראי זאת כצעד בונה חיים, צעד שאת עושה רק למען עצמך, לען חיים טובים ובריאים יותר. מבטיח שהניתוח יעבור כהלכה , הצוות מקסים אחראי ואכפתי לכל אורך התהליך. שיהיה בהצלחה :)

22/11/2009 | 17:46 | מאת: צביה

לליאורה אני יכולה להגיד שלך שהגעת לצוות הכי טוב גם עם עדיין ד"ר אברהים לא מנתח אני עברתי את הניתוח לפני חודש והצוות במחלקה פשוט חבל על הזמן אז תיהיהי רגועה את במקום טוב

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים