ד"ר מטר שלום!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/11/2009 | 09:35 | מאת: משורוולת לעתיד

ד"ר מטר שלום! תודה לד"ר דין על התשובה - אבל הייתי מאד מבקשת לקבל גם את התייחסותך לפני קבלת החלטה סופית שלי.... כמו רבים אחרים, בדרך לשרוול המיוחל, אני עושה עבודת שטח רבה ואני עוקבת תקופה ארוכה אודות השילוב שלכם ביחד בפורום שמבטא וודאי את שיתוף הפעולה בבית החולים שהינו במקום ראשון ביטוי לדאגה למטופלים והיא מאד מדברת על עבודת צוות מקצועית. שאלתי היא: האם אתם משתפים פעולה גם במקומות אחרים במרכז או במסגרת פרטית? אודה לכם על תשובתכם משורוולת לעתיד

20/11/2009 | 16:22 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אני ו דר דין חברים טובים ברמה האישית וגם המקצועית, השיתוף פעולה ביננו ללא גבולות, אני מבצע ניתוחים אלה גם בבי"ח אסותא במסגרת הפרטית, אך דר דין אינו נמצא שם בשלב זה, אני מקווה שבעתיד זה יקרה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים