ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/11/2009 | 01:06 | מאת: נעמה

אני מועמדת לניתוח שרוול ובבי"ח שבו עברתי את כל התהליך קיבלתי איזשהי חוברת שנקראת סיפור אישי(אולי אתה מכיר) שם ישנם המון שבחים הודות ניתוחים כירורגים בהשמנת יתר וכמו כן בסוף החוברת ישנו עמוד שמספר על הסיבוכים הכרוכים בניתוחים מסוג זה.דברים מאוד מפחידים ומרתיעים.מנסיונך האישי ובכלל מה השכיחות של הסיבוכים האלו כשמדובר בניתוח שרוול? אודה לתשובה מפורטת שיעזור לי בגיבוש החלטתי

שלום נעמה! שמדברים על סיבוכים מדובר בעיקר על דלף שקורה ב- 1-3% מהמקרים. ואת חייבת לדעת את זה לפני ההחלטה! בהצלחה דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים