שיתוף פעולה!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/11/2009 | 20:17 | מאת: משורוולת לעתיד

ד"ר מטר וד"ר דין שלום! כמו רבים אחרים, בדרך לשרוול המיוחל, אני עושה עבודת שטח רבה ואני עוקבת תקופה ארוכה אודות השילוב שלכם ביחד בפורום שמבטא וודאי את שיתוף הפעולה בבית החולים שהינו במקום ראשון ביטוי לדאגה למטופלים והיא מאד מדברת על עבודת צוות מקצועית. שאלתי היא: האם אתם משתפים פעולה גם במקומות אחרים במרכז או במסגרת פרטית? אודה לכם על תשובתכם משורוולת לעתיד

שלום רב המשורוולת לעתיד! בשלב זה לצערי אין מקום אחר שאנחנו עובדים ביחד - אבל שיתוף הפעולה שלנו מתקיים בבני-צין ונשמח לעזור לך. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים