דאגה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/11/2009 | 14:27 | מאת: דולת

ד"ר דין שלום אתה זוכר הייתי אצלך ב 10.11 בבני ציון וקבעו לי תור לניתוח ואני מאוד מודאגת כי אני מעוניינת שד"ר מטר יעשה את הניתוח אבל הרופא שקבע לי אמר שד"ר מטר כבר לא עושה את הניתוח אבל כפי שאני רואה ד"ר מטר עוד עושה איך אתה יכול לעזור לי בנושא כי אם לא אני מוותרת על הניתוח עם כל הכבוד לשאר הרופאים בבקשה תעזור לי

דולת שלום! מרכז רפואי בני-ציון הוא בית חולים ציבורי ולא ניתן לדרוש מי יהיה המנתח ואת זה אמרתי לך בפגישה. אני כן יכול להגיד לך שהצוות שמנתח אצלינו ניתוחים אילו הוא מהטובים ביותר. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים