מפחדת

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/11/2009 | 11:48 | מאת: דולת

ד"ר מטר שלום אני ששמעתי על הניתוח וקראתי בעיתון עליך ניגשתי לבית חולים בני ציון ונתתה לי לעשות את כל הבדיקות ושחזרתי אליך לא הייתה היא רופא אחר וקבע לי את הניתוח אבל אני רוצה שאתה תעשה את הניתוח בבקשה לא אתן לאף אחד שיעשה חוץ ממך איך אוכל לדבר איתך תודה על הייחס

18/11/2009 | 19:27 | מאת: ד"ר אברהים מטר

דולת שלום אני מנהל המחלקה בבי"ח בני ציון, אני לא מבצע את כל הניתוחים בעצמי, תהיי בטוחה שהכל נעשה באחריות ושלא יהיה ספק כלשהוא שזה נעשה באחריות שלי, אני לא יכול להבטיח לך שאני מנתח טותך בעצמי.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים