היי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/11/2009 | 16:27 | מאת: צביה

היי דין יש לי חברה שרוצה לעשות את הניתוח אבל היא שוקלת בסביבות ה-100 והיא מאוד רוצה היא מוכנה אפילו פרטי יש סיכוי שינתחו אותה ? לאן אני מפנה אוותה ? או אולי אני יתן לך את המיספר שלה אולי היא צריכה בעצם קודם את ד"ר איברהים? 0523793141 קוראים לה דבורה אשמח אם תוכל לעזור לי לעזור לה תודה!

הי צבייה! הכתובת הראשונה הוא אני כמקובל במרכז שלנו! רק לדעתי יותר הגיוני שהיא תיצור קשר איתי דרך המשיבון של המרפאה ב- 04-8359941 ואני אשמח לעזור לה. יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים