שינוי עונות!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/11/2009 | 07:32 | מאת: אורי

בוקר טוב ד"ר מטר וד"ר דין! רציתי לדעת מתי עונה יותר טובה לניתוח - האם יש שינוי בהחלמה בעונות שונות. האם הקור של החורף משפיע? שאלה שניה - זהו מה העלות של הניתוח בבני-ציון? אני יודע שבאסותא לוקחים אלפי שקלים? האם זה אותו הדבר? אודה על התשובה אורי

הי אורי! לגבי עונה לניתוח - כל עונה היא טובה - רק אתה צריך מוכן נפשית לצעד. בבני-ציון הניתוח בחינם!!!!!! וגם המעקב - עם התחייבות מקופ"ח שרובם מקבלים. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים