רוצה שרוול קיבה!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/11/2009 | 16:07 | מאת: שירה

ד"ר מטר שלום! רבות שמעתי עליך וכל האנשים המקיפים אותך. רציתי לדעתי מה האופציות העומדות בפני לגבי ניתוח שרוול ומעקב אחרי בבני-ציון? והאם אתה יכול לנתח אותי באסותא? תודה ויום טוב שירה

07/11/2009 | 17:45 | מאת: ד"ר אברהים מטר

ניתוח בבני ציון, דורש הכנה במרפאת תזונה- דר דין - ניתוח בהמשך ומעקב במרפאת תזונה ..אם הניתונים מתאימים, לא תהיה כל בעיה..בסיום הבדיקות ניתן ליצור קשר עם דר דין 04-8359941 ולקבוע תור- בהצלחה

07/11/2009 | 17:58 | מאת: שירה

תודה על התשובה! ומה לגבי אסותא - כפי ששאלתי במכתב הראשון? תודה שירה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים