בדרך לשרוול קיבה!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/11/2009 | 21:18 | מאת: דנה

שלום דין! אני כבר עמוק בבירורים לקראת הניתוח - מרגישה אנרגיות מדהימות של שינוי שהולך לקרות. וזה קרב ובא. אחרי שאני מסיימת את הכל כולל הערכה תזונתית שלך ושל יעל - מתי אוכל לבוא ולקבוע תור לניתוח? בינתיים שבת נפלא שלכם דנה

הי דנה! כייף לשמוע - וזה באמת אמיתי. ראית את המצגת איך אנשים פשוט "נולדים מחדש". תסיימי את הכל - תבוא אלינו למרפאה ראשונה ובאותו המועד תראי גם את הכירורג והמדרים וניתוח תוך חודש. יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים