עלות ניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/11/2009 | 17:41 | מאת: מרווחת

אני עם 42 BMI האם קופת החולים מממנת השתתפות בניתוח מה חלקי הכספי אם יש לי מכבי משלים ואני עוברת את הניתוח באסותא

שלום! בבתי חולים פרטיים - יש עלויות ואת צריכה לברר. בבתי חולים ציבוריים כדוגמת בני-ציון - קופ"ח מממנת את הכל. יום טוב דין

04/11/2009 | 18:12 | מאת: שרית

היכן יש בית חולים כזה במרכז הארץ על מנת שעלות הניתוח תתבצע דרך הקופה

כל בתי החולים הציבוריים בארץ - את רק צריכה לברר איזו מחלקות מתמחות בזה ואת זה אני לא יודע. רק מאד מאד מאד מאד חשוב - לדעת מי הצוות שעוקב אחרייך בכל התהליך. תדברי עם אנשים שעברו ניתוחים בכל מיני מקומות, ואין להם עם מי להתייעץ לאחר תקופה קצרה מאד....

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים