הצעה לניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/11/2009 | 14:23 | מאת: סעיד עיסא (נחף)

שלום רב, אני עיסא סעיד מכפר נחף אני בטוח שיש לי BMI גדול מ 40 ניסיתי הרבה דיאטות ואני תמיד עושה ספורט אבל זה לא עוזר אני אפילו עולה במשקל ,יש כמה אנשים שהמליצו לי לעשות ניתוח בשם שרוול קיבה ,האמת זה מאוד מצא חן בעיניי ואני חושב שזה הפתרון לבעייה שלי אבל לצערי אבא שלי מתנגד לניתוח והוא כל הזמן מספר לי שזה מאוד מסוכן ואפילו זה מוביל למוות!!!. ואני יודע שהסיכון של המשקל שלי הוא יותר מסוכן מהניתוח עצמו . יש לי שותף שגר איתי שהוא עשה את הניתוח ואני רואה את התוצאות הוא ירד במשקל וכל החיים שלו השתנו ,אמת אני מקנא בו ואני לא יודע מה לעשות אני מתוסכל ואני רוצה שינוי בחיים שלי אני מקווה שתעזור לי ,אפילו אני מתבייש לצאת מהדירה . תודה מראש עיסא סעיד 0523714177

סעיד שלום! מרפאת התזונה בבני-ציון חיפה תשמח להתחיל להניע את הגלגלים שלך לקראת השינוי האמיתי בחיים, כפי שעשינו ועושים לרבים ורבות. רק תתקשר ל- 04-8359941 ותשאיר הודעה ונחזור אלייך יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים