שאלה בנוגע לניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/11/2009 | 13:44 | מאת: שרית

ד"ר דין שלום! אני אמורה לעבור את ניתוח השרוול החודש. ככל שהתאריך מתקרב החששות מאוד גוברים, הפחד מההרדמה והפעולה הכירורגית מפחידים אותי עד מאוד. שאלתי היא האם זה נכון שניתוח השרוול הינו בין הנתוחים הפשוטים יותר? האם אני יכולה להיות רגועה ולסמוך על הצוות והמנתח?

הי שרית! אין ספק שזה נכון - זה בדיוק זה - הניתוח די פשוט וקצר. אם הניתוח במרכז שלנו - אז אין ספק את יכולה להיות רגועה ב-100% אני מכיר אישית את כל הצוותים וגם יודע מי עוקב. שיהיה בהצלחה ויום מדהים ובלי חששות דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים