לא יורדת במשקל

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/11/2009 | 15:18 | מאת: לירון

שלום דר' דין אני חודשיים לאחר ניתוח הייתי אצלך לפני כשבועיים. מאז אני תקועה במשקל. אני אוכלת 4 ארוחות ביום כמו שאמרת, בעיקר חלבונים ופחממות מלאות. עושה ספורט (אם כי לא מספיק) ובכל זאת לא יורדת וקצת מתוסכלת. יש משהו שאפשר לעשות בנידון?

הי לירון! קודם כל שקילה מתמדת, זה לא דבר טוב - ולדעתי את צריכה לזרוק אותו מהבית - דיברנו על זה. אנחנו לא מודדים כמו את יורדת מדי שבועיים - אלא לאחר תקופה ארוכה, ואיך בכלל את מרגישה. ספורט - אם את יודעת זה לא מספיק - אז אני לא צריך להגיב. כל העניין הוא שינוי מהותי באורח חיים - ושינוי סדרי עדיפויות. אין לך מה להיות מתסוכלת, כל מי שנמצא במעקב של המרפאה ופחות או יותר מקשיב לעל הנעשה בו - יורד. רק סבלנות, התמדה וספורט בינתיים ולא להישבר - אין סיבה יום נפלא ולילה טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים