אלפי תודות!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

02/11/2009 | 21:02 | מאת: ליאורה

שלום ד"ר דין! כפי שהבטחת - השיחה בינינו היתה ממש ממוקדת ועוזרת ואני יכולה להבין מדוע כל כך הרבה מנותחים בוחרים בכם. חבל שאני לא זכיתי, והייתי חייבת להוציא אלפי שקלים וכמובן ללא תמורה. אז תודות. אני כעת בין שלב I ל-II ורוצה להתקדם לפי המומלץ. מתי אדע שאוכל לעבור שלבים. כמובן מחכה בכמיהה לתשובה לנייד או כאן. לילה טוב בינתיים ובאמת תודה על הכל - אתה נותן לי חיזוק רב. ליאורה

הי ליאורה! כפי שאמרתי כבר אני יכול להבין אותך. אני באמת שמחתי לעזור לך, וכמובן אעשה הכל לעזור לך ולכל הפונים. דיברנו כבר מספר פעמים בטלפון וכך נמשיך עד לפגישה בעוד כמה ימים. שיהיה לך לילה טוב והמשך מעקב פורה.... דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים